Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@14:47:28 GMT

آیت‌الله سعیدی: تلاش‌های دولت سیزدهم امیدآفرین است

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۹۰۶۷

آیت‌الله سعیدی: تلاش‌های دولت سیزدهم امیدآفرین است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار، شهردار و جمعی از مدیران استان قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: نگاه ما در کارها باید نگاه مهدوی باشد به این صورت که خود را جزو منتظرین واقعی، عمل گرا با نیت خالص برای حضرت بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر نگاه ما مهدوی باشد کارهای ما عبادت محسوب می شود، افزود: عبادت تنها به نماز و روزه نیست بلکه این خدماتی که برای مردم انجام می شود ثوابش از عبادت خیلی بیشتر است و قابل مقایسه نیست.

امام جمعه قم با بیان اینکه ما فقط با برگزاری جلسات و نشستن‌ها نتیجه‌ای نخواهیم گرفت، گفت: اگر می خواهیم جلسات با برکت باشد باید متصل به قیام و حرکت باشد و از طرف دیگر هم باید ساز و کار هر قیام و حرکتی به درستی تعیین شود.

وی با اشاره به برخی از کارهایی که بدون مطالعه و با عجله در قم انجام شده است، گفت: وقتی تصمیمات گرفته شود و عزم و اراده جدی وجود داشته باشد دیگر فرصت سوزی نباید کرد و در کمترین فرصت قیام و حرکت باید شکل بگیرد و حرکت ها به تأخیر نیفتد.

سعیدی با تأکید بر اینکه برای انجام فعالیت‎‌‌ها نباید دلخوش به چیزهایی که در آینده اتفاق خواهد افتاد باشیم، افزود: باید قیام و حرکت را شروع کنیم و اگر آن اتفاقات خوب افتاد ضمیمه حرکت ما می شود و کارها بهتر و سریع تر پیش خواهد رفت.

وی با بیان اینکه موانع را باید شناسایی کنیم و آنها را از سر راه برداریم، افزود: ما امتی هستیم که اگر بخواهیم و عزم و اراده کنیم ۲۰ روزه تمام سواحل را آزاد می کنیم و این عزم و اراده نباید در کارهایی مثل نوسازی بافت فرسوده به چالش بیفتد و این که برخی افراد با اهداف خاصی که دارند حرکت ها را به سمتی می برند که به چالش بیفتد کار حرامی انجام می دهند.

نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه اطراف حرم حضرت معصومه (س) به عنوان نگین شهر مقدس قم نباید به این صورت باشد، گفت: اهل بیت(ع) این عذر را نمی پذیرند که ما در منصب‌ها و مأموریت‌ها باشیم و کار نکنیم؛ مسئولان باید تقوا داشته باشند و از خدا بترسند و اگر این را رعایت کنند خدا به آنها نشاط می دهد و عنایت خود را شامل حالشان می کند.

وی با اشاره به دستاوردهای دولت در ماه‌های اخیر گفت: تلاش‌های دولت سیزدهم امیدآفرین است و امیدواریم این امید روز به روز در میان مردم افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت سیزدهم آیت الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم نماینده ولی فقیه امیدآفرینی در جامعه دولت امیدآفرین قیام و حرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم فاضلاب شهر بندرعباس با عزم دولت سیزدهم باز شد
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام در قم
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • امام جمعه قم: تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند
  • تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند /سپاه محاسبات چندین ابرقدرت را بهم ریخت
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید